Saturday, September 26, 2020

Citroen показав кросовер з лінійки DS

 Компанія Citroen розсекретила концепт-кар Wild Rubis, який є передвісником першого кросовера з лінійки DS. Живий показ новинки відбудеться на автосалоніпосилання відкриється в новому вікні в Шанхаї. Як зазначає видання Autocar, модель отримала нову гібридну силову установку. Вона поєднує в собі 1,6-літровий бензиновий мотор і електродвигун. Перший з них надає руху передні колеса , другий - задні. Сумарна віддача всіх агрегатів становить приблизно 243 кінських сили.

Нині використовується на моделях групи PSA Peugeot Citroen гібридна силова установка складається з електродвигуна і дизельного мотора. Таке поєднання застосовується, зокрема, на кросовері Peugeot 3008 Hybrid4 і хетчбек Citroen DS5.

Citroen показав кросовер з лінійки DS

Габаритна довжина Wild Rubis становить 4,7 метра, ширина - 1,95 метра, висота - 1,59 метра. Довжина колісної бази концепт-кара дорівнює 2,9 метра. Новинка, побудована на шасі моделі DS5, за своїми розмірами виявилася схожа з Volkswagen Touareg та BMW X5. При цьому раніше передбачалося, що довжина прототипу складе 4,5 метра, а його серійна модифікація стане конкурентом Volkswagen Tiguan, Honda CR-V і Toyota RAV4.

Citroen показав кросовер з лінійки DS

Імовірно, серійна модифікація Wild Rubis дебютує в наступному році на автосалоніпосилання відкриється в новому вікні в Пекіні. Тоді ж почнуться офіційні продажі. Спочатку модель буде доступна тільки китайським клієнтам. При цьому в Citroen не виключають, що кросовер, який може отримати назву DSX7 Hybrid4, з'явиться і на європейському ринку.

Citroen показав кросовер з лінійки DS

Виробництво серійної версії нової моделі лінійки DS налагодять на спільному підприємстві групи PSA Peugeot Citroen і компанії Dongfeng в Китаї.

Citroen показав кросовер з лінійки DS

Перший тизер концепт-кара Wild Rubis «Сітроен» опублікував на початку квітня. При цьому в кінці березня в інтернеті з'явилися неофіційні фотографії кросовера, які шпигуни зробили у французькому Лозер.

No comments:

Post a Comment

Тест-драйв Citroen DS5. Роман з Богинею

 Мабуть, французи чогось побоювалися, а вдома ж і стіни допомагають. Відразу скажу, даремно побоювалися. Саме DS5 можна вважати прямим спадк...