Saturday, September 26, 2020

Створення кросовера Citroen на базі C1

 Для створення позашляховика використовувалася платформа, на якій зроблений хетчбек С1. Презентація нового автомобіля планується в рамках паризького автошоу в наступному місяці. Серійний варіант машини очікується випустити через рік.

Будь-яка інформація про автомобілі щодня публікується на спеціалізованих інтернет-ресурсах. Фарбування авто спб яку пропонує за прийнятними цінами, здійснюється в приміщеннях відповідних фірм.

Оновлена ??варіація С1 відрізняється розширеним дорожнім просвітом, дахом і різними захисними компонентами, в створенні яких використовувався пластик. Моторну гамму новинки, виходячи з попередніх відомостей, виробник не змінюватиме.

Слід нагадати, що презентація компакткара С1 відбулася в нинішньому році. Автомобіль має довжину 3,46 метра. Покупцеві пропонується покупка 3 і 5-дверного хетчбека, а також варіанти, що передбачає відкидний верх.

No comments:

Post a Comment

Тест-драйв Citroen DS5. Роман з Богинею

 Мабуть, французи чогось побоювалися, а вдома ж і стіни допомагають. Відразу скажу, даремно побоювалися. Саме DS5 можна вважати прямим спадк...