Saturday, September 26, 2020

У лінійці Citroen DS з'явиться седан гольф-класу

 У найближчому майбутньому «ситроєновського» преміальна лінійка DS буде розширена за рахунок трьох моделей: великого седана D-сегмента, четирехдверка гольф-класу і кросовера. Про це «Мотору» повідомив генеральний директор компанії Citroen Фредерік Банзая. фотогалерея:

Концептуальний варіант кросовера з лінійки DS - Wild Rubis - був представлений в квітні поточного року на моторшоу в Шанхаї. Прототип, який за своїми габаритними розмірами близький до Volkswagen Touareg і BMW X5, отримав гібридну силову установку сумарною потужністю 243 кінські сили. До її складу увійшов 1,6-літровий бензиновий мотор і електродвигун, перший з яких відповідає за роботу передніх коліс, а другий - за обертання задніх.

За словами Банзая, в серії кросовер з'явиться не раніше 2014 року. Це підтверджує інформацію, що з'являлася раніше інформацію про те, що серійний варіант Wild Rubis дебютує на наступному автосалоніпосилання відкриється в новому вікні в Пекіні. Не виключено, що товарний вседорожник на європейському ринку буде називатися DSX7 Hybrid4.

Прототип флагманської моделі DS, який отримав назву Numero 9, розсекретили навесні минулого року в Пекіні. Автомобіль завдовжки майже п'ять метрів був оснащений гідропневматичною підвіскою і повністю світлодіодними фарами головного світла. Концепт також мав гібридну силову установку з мотором 1.6, яка дозволяла машині набирати "сотню" за 5,4 секунди.

No comments:

Post a Comment

Тест-драйв Citroen DS5. Роман з Богинею

 Мабуть, французи чогось побоювалися, а вдома ж і стіни допомагають. Відразу скажу, даремно побоювалися. Саме DS5 можна вважати прямим спадк...