Saturday, September 26, 2020

Седан Citroen C4 виявився дорожчим "Фокуса"

 На російському ринку седан Citroen C4, який з'явиться в салонах дилерівпосилання відкриється в новому вікні у другому кварталі поточного року, в початковій комплектації з 116-сильним бензиновим мотором і «механікою» буде коштувати 579 тисяч рублів. Це на 37 тисяч рублів дорожче базового седана Ford Focus з мотором 1.6 потужністю 85 кінських сил. фотогалерея:


При цьому «Фокус» з аналогічним мотором - 1,6-літровою "четвіркою", яка розвиває 105 кінських сил - помітно дорожче. За такої седан американського автовиробника доведеться віддати 632 тисячі 500 рублів.

У базове оснащення C4 увійдуть підігрів і електропривод бічних дзеркал заднього виду, регулювання водійського крісла по висоті, електросклопідйомники передніх дверей, повнорозмірне запасне колесо , воздуходуви для ніг задніх пасажирів, а також металевий захист картерапосилання відкриється в новому вікні .

Виробництво моделі почнеться на заводі групи PSA Peugeot Citroen і Mitsubishi Motors в Калузі 2 квітня. У компанії відзначили, що седан розроблявся виходячи з особливостей експлуатації в Росії. В результаті, четирехдверка отримала 176-міліметровий дорожній просвіт, великий бочок для омиваючої рідини і підігрів форсунок омивача лобового скла. В якості опції буде доступний підігрів вітрового скла.

No comments:

Post a Comment

Тест-драйв Citroen DS5. Роман з Богинею

 Мабуть, французи чогось побоювалися, а вдома ж і стіни допомагають. Відразу скажу, даремно побоювалися. Саме DS5 можна вважати прямим спадк...