Saturday, September 26, 2020

Найоригінальніші автомобілі

 У рік відкриття автомобільною компанією була випущена найперша модель, що одержала назву Туре А, ціна її була невисока, а характеристики були досить скромні: вона розвивала зовсім невелику швидкість (не більше шістдесяти кілометрів на годину), проте цей автомобіль був першим в Європі, на яку встановили електричний стартер.

Після цього вийшла інша модель Сітроен з четирехцілліндровим двигуном, яка відрізнялася високою надійністю і чудово підходила по їзди по сільських дорогах. З тих пір компанія Citroen взяла за головне своє правило робити тільки якісні, надійні автомобілі, і емблему у вигляді перевернутих з ніг на голову букв «V» тепер знають у всьому світі.

До середини двадцятого століття ці автомобілі просто заполонили світ, наприклад, в 1930 році все таксі Парижа складалися тільки з машин Citroen. А автомобіль марки Citroen DS19 був названий Богинею завдяки ідеальному зовнішньому вигляду і формам.

Після об'єднання з компанією Peugeot автомобілі Citroen перестали бути такими яскравими і індивідуальними, але в кінці минуло століття почалося відродження цих автомобілів, як незвичайних, яскравих і неординарних, під стать своїм власникам.

No comments:

Post a Comment

Тест-драйв Citroen DS5. Роман з Богинею

 Мабуть, французи чогось побоювалися, а вдома ж і стіни допомагають. Відразу скажу, даремно побоювалися. Саме DS5 можна вважати прямим спадк...