Saturday, September 26, 2020

Citroen berlingo first

 Завдяки широким можливостям по трансформації салону і значного корисного об'єму він може бути хорошим помічником в бізнесі, залишаючись багатоцільовим сімейним автомобілем. Випускається з 1996 року, в 2002 році пройшов через рестайлінг. В Європі пропонується з двома бензиновими (1,4 л, 75 л. С., І 1,6 л, 110 л. С.) Двигунами, а також дизелем (1,6 л, 75 або 90 л. С.). Базова комплектація Сітроен Берлінго включає подушку безпеки для водія, що регулюється по куту нахилу кермо з підсилювачем, іммобілайзер, систему обігріву передніх сидінь, аудіопідготовку, омивач фар.

Тепер Ви можете сідати в автомобіль, виходити з нього і вантажити багаж з незвичайною легкістю, і це особливо цінно при поїздках всією родиною. Зсувні двері Citroen Berlingo виключають труднощі при посадці навіть на тісних стоянках. Ні для кого не секрет, що багато ДТП починаються з нервозності при посадці. Але зараз вже зовсім не обов'язково мчати, виплескуючи свої емоції і надолужуючи на трасі згаяне при посадці час. Крім того, ці двері акцентують одне з найважливіших властивостей Сітроен Берлінго: особливу багатофункціональність.

Унікальність нового Citroen Berlingo First в тому, що, з огляду на його невисоку вартість і широкий спектр додаткового обладнання та опціонних пакетів для зміни інтер'єру і екстер'єру, а також для підвищення рівня комфорту і безпеки, кожен власник може створити для себе індивідуальну версію автомобіля.

No comments:

Post a Comment

Тест-драйв Citroen DS5. Роман з Богинею

 Мабуть, французи чогось побоювалися, а вдома ж і стіни допомагають. Відразу скажу, даремно побоювалися. Саме DS5 можна вважати прямим спадк...