Saturday, September 26, 2020

Протилежні: Citroen випустить ще два кросовера

 Перший, преміальний автомобіль, повинен скласти конкуренцію японським і німецьким моделям і встановити нові стандарти в сегменті. Для здійснення планів Citroen знадобиться всього рік - вже в 2014 році модель планують показати громадськості.

Робота над проектом вже йде повним ходом. Новинка має внутрішньокорпоративний назву B974, однак коли кросовер відправлять в серію, він, ймовірно, отримає шильдик DS-X. Джерело повідомляє, що абсолютно точно новинка буде належати преміальної лінійці DS, де у Citroen в даний час три хетчбека - DS3, DS4 і DS5.

Швидше за все, автомобіль отримає турбовані бензинові двигуни об'ємом 1,6 літра і потужністю або 150, або 200 кінських сил. У топових комплектаціях DS-X новинка отримає повний привід і автоматичну трансмісію.

Кілька тижнів тому повідомлялося, що компанія планує відродити модель 2CV, яка носила прізвисько «Гидке каченя». За даними видання Autobild, що опублікував ескізи моделі, новинка отримає назву E3 Essential і з'явиться на ринку в 2014 році. Дизайн новинки планується виконати за мотивами концепту C Cactus, який був представлений на міжнародному автосалоніпосилання відкриється в новому вікні у Франкфурті ще п'ять років тому.

Довжина автомобіля, за попередньою інформацією, складе 4,2 метра. Кузов - п'ятидверний, салон розрахований на п'ятьох пасажирів. Малоймовірно, що наступник 2CV буде оснащуватися круїз-контролем, системою старт-стоп або камерою заднього виду - це сильно підніме вартість моделі. До слова, саме ціна повинна стати козирем новинки. За словами представників марки, E3 Essential не повинен коштувати надто дорого, адже основний ринок для моделі - Європа.

В даний час в лінійці Citroen два кросовера - С-Crosser і С4 Aircross. Обидва автомобілі продаються і на російському ринку. Передньопривідна версія С-Crosser з 2,0-літровим мотором і механічною трансмісією коштує від 959 000 рублей. У максимальній комплектації кросовер оснащується 2,4-літровим мотором, повним приводом і варіатором. Вартість такого Citroen С-Crosser починається з позначки в 1 174 000 рублей. Citroen С4 Aircross пропонують за ціною від 799 000 рублів за переднеприводную версію та від 1 129 000 рублей за модель з повним приводом і варіатором.

No comments:

Post a Comment

Тест-драйв Citroen DS5. Роман з Богинею

 Мабуть, французи чогось побоювалися, а вдома ж і стіни допомагають. Відразу скажу, даремно побоювалися. Саме DS5 можна вважати прямим спадк...