Saturday, September 26, 2020

Citroen зробить новий C4 Picasso з General Motors

 В останні роки виробники прагнуть забезпечити ці практичні сімейні машини оригінальним екстер'єром, нескінченним різноманітністю трансформації салону, якимись особливими «фішками». У Citroen C4 Picasso характерними рисами були незвичайний, схожий на краплю дизайн і велика площа скління. Нове покоління мінівена з'явиться в 2015 році, але до цього поточна генерація зазнає оновлення.

Citroen і раніше має намір продавати мінівен на базі хетчбека С4 в двох варіантах - місному Picasso і семимісцевому Grand Picasso. Відмінність семимісного мінівена - довша задня частина і, відповідно, трохи інший дизайн корми. Вже є шпигунські фотографії закамуфльованих прототипів, які проходять тестові випробування в Європі.

Чутки про те, що новинка отримає розсувні двері, щоб полегшити доступ до задніх сидінь, судячи з фото, виявилися помилковими - у прототипу двері самі звичайні. Про дизайн судити важко - занадто щільний камуфляж, але відомо, що оновлений C4 Picasso запозичить стильові рішення у DS4.

У лінійці двигунів може з'явитися нова силова установка від PSA - Hybrid4, яка складається з дизельного двигуна і електромотора. Вона вже використовується на моделях Citroen DS5, Peugeot 308 і 3008. Платформа - спільна з тієї, що застосовується в хетчбеках C4 і DS4. Підвіска - McPherson спереду і торсіонна балка ззаду.

Прем'єра оновленого Citroen C4 Picasso відбудеться, швидше за все, на міжнародному автосалоніпосилання відкриється в новому вікні в Женеві в березні 2013 року.

Нове покоління Citroen C4 Picasso розробляється у співпраці з General Motors. Плануються і інші спільні моделі, які змінять Peugeot 5008 і Opel Zafira. Поточне покоління Zafira буде випускатися на німецькому заводі GM до 2015-2016 року, а її заміна вже буде проводитися на заводі PSA.

У Росії Citroen C4 Picasso нинішнього покоління коштує від 755 000 рублей за п'ятимісний мінівен і від 856 000 рублей за семимісний.

No comments:

Post a Comment

Тест-драйв Citroen DS5. Роман з Богинею

 Мабуть, французи чогось побоювалися, а вдома ж і стіни допомагають. Відразу скажу, даремно побоювалися. Саме DS5 можна вважати прямим спадк...